Stockholms amfibieregementes kamratförening

VAPENBRÖDERNA

Sveriges äldsta militära kamratförening

Amf 1 heraldiska vapen

Viktig information till medlemmar

I Borg-Skum 2023-3, som skickades ut vecka 41/42, har vi låtit trycka ditt medlemsnummer och den e-postadress som du angivit till oss på baksidan av tidningen. Kontrollera att e-postadressen stämmer! Är den felaktig eller saknas så vänligen mejla till info@vapenbroderna.se och informera oss om dina aktuella kontaktuppgifter!

Har du inte fått Borg-Skum beror det sannolikt på att vi inte har rätt adress till dig. Vill du fortsatt vara medlem så mejla dina nya kontaktuppgifter till info@vapenbroderna.se

Med ditt medlemsnummer och ett lösenord kan du kontrollera och adminstrera dina uppgifter under Min sida. Är det första gången du besöker Min sida och du inte har lösenord, välj Glömt lösenord? och skriv in den e-postadress som finns tryckt på baksidan av Borg-Skum 2023-3. Har du inte angivit någon e-postadress eller den är fel/inaktuell så mejla oss på info@vapenbroderna.se.

Lördagen den 14 oktober skickade vi ut ett SMS med denna information till alla medlemmar som vi har ett mobilnummer till.

Har du ingen e-postadress? Då kommer vi skicka information och fakturor brevledes