Stockholms amfibieregementes kamratförening

VAPENBRÖDERNA

Sveriges äldsta militära kamratförening

Amf 1 heraldiska vapen

Välkommen att fira Vapenbröderna 125 år och delta i kamratföreningsträff 16-18 augusti på Berga

Härmed inbjuds till 2024 års kamratföreningsträff den 16–18 augusti på Berga.
I samband med träffen högtidlighåller vi Vapenbrödernas 125-årsjubileum och träffas för en allmän försystring och förbrödring kamratföreningarna emellan.
 
Temat i år är Stockholms amfibieregementes framtid och utvecklingen av krigsförbanden 2. amfibiebataljonen och 2. marina basbataljonen. Vid träffen deltar, utöver Vapenbröderna, kamrater från KA 2, KA 3, Amf 4 och KA 5 kamratföreningar. På kvällen är det jubileums- och kamratföreningsmiddag.
PROGRAMMET I STORT
Under fredagen sker ankomst till Amf 1/Berga och inkvartering, följt av grillmiddag på kvällen. Under lördagen är det föredrag och materielförevisningar. På eftermiddagen genomförs en ceremoni för högtidlighållandet av Vapenbröderna 125 år samt föredrag om amfibiebataljonen, marina basbataljonen samt guidning i slottet alt. minneshuset. På kvällen firar vi med en jubileumsmiddag som C Amf 1 tillsammans med ordföranden är värd för. Söndag morgon ägnas åt återställning och hemtransport.
 
TRE ANMÄLNINGSALTERNATIV
För deltagande krävs betalt medlemskap i Vapenbröderna för 2024.
Alternativ 1 – Följer evenemanget från fredag till söndag vilket omfattar grillbuffé, två frukostar, en lunch samt jubileumsmiddag. Möjlighet att medfölja busstransport till och från Berga kommer att erbjudas. Kostnad 500 kr
Alternativ 2 – Följer evenemanget från lördagen till söndag vilket omfattar en lunch, jubileumsmiddag samt frukost. Möjlighet att medfölja busstransport till och från Berga kommer att erbjudas. Kostnad 250 kr
Alternativ 3 – Deltar endast under lördagen vilket omfattar lunch och jubileumsmiddag. Möjlighet att medfölja busstransport till och från Berga kommer att erbjudas. Kostnad 200 kr.
 
Om du ser eller har behov av andra alternativ för deltagande och ordnar egen transport, vänligen kontakta Vapenbröderna på info@vapenbroderna.se så får vi se hur vi kan lösa ut det.
 
TRANSPORTER OCH BOENDE
Busstransport kommer ordnas från Stockholms Östra via Gullmarsplan yttre till Berga tur och retur. Turlista enligt följande:

a. Fredag 16/8 – Stockholms östra kl 1500 via Gullmarsplan yttre cirka kl 1515 med ankomst Berga kl 1545.

b. Lördag 17/8 – Stockholms östra kl 0800 via Gullmarsplan yttre cirka 0815 med ankomst Berga kl 0845.

c. Lördag 17/8 – Retur från Berga kl 2230 via Gullmarsplan till Stockholms östra.

d. Söndag 18/8 – Bussen lämnar Berga klockan 0930, via Gullmarsplan, till Stockholms östra.

 
Boende kommer erbjudas i logement motsvarande. Sängkläder och handduk kommer att tillhandahållas.
 
ANMÄLAN
Observera att det inte går att bara dyka upp utan föranmälan och registrering.
Om du inte anmält ditt intresse tidigare ber vi dig anmäla dig enligt följande till info@vapenbroderna.se.  I anmälan anges:
  • Namn och Personnummer
  • Telefonnummer
  • Eventuella matallergier
  • Eventuella övriga begränsningar/önskemål
  • Deltar enligt alternativ 1, 2 eller 3
  • Önskat transportsätt:
  • Busstransport –> Välj tur a, b, c och/eller d.
  • Eget fordon –> ange regnr
 
Därefter erläggs avgiften för det alternativ du valt till föreningens bankgiro 294-9816. Ange ditt namn och födelseår som referens. Betalning måste vara oss tillhanda senast 5 juli.
 
Har du tidigare gjort en intresseanmälan och fått svar på den ber vi dig att dels komplettera din anmälan enligt ovan och därefter betala för det alternativ du önskar till föreningens bankgiro 294-9816. Ange ditt namn och födelseår som referens. Betalning måste vara oss tillhanda senast 5 juli.
Svar på frågor m.m. e-post: info@vapenbroderna.se
 
Varmt välkomna önskar Vapenbrödernas styrelse